Felszállt a TAP újraindult Budapest-Lisszabon járata

Felszállt a TAP újraindult Budapest-Lisszabon járata

 

Decemberben jött a hír, hogy újraindul a TAP Portugal Budapest-Lisszabon járata, ma pedig fel is szállt az első gép Budapestről. A légitársaság heti hét alkalommal, Airbus A319-essel repüli a 2478 kilométeres távot a két főváros között, 3,5 óra alatt. A TAP budapesti menetrendje számos dél-amerikai, elsősorban brazil város felé biztosít átszállást - írja közleményében a Budapest Airport.

A TAP Portugal újraindult lisszaboni járatát a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a szokásos vízsugaras köszöntővel ünnepelték pontban 15:05-kor. A portugál járat péntek kivételével minden nap, összesen heti hét alkalommal közlekedik Budapest és Lisszabon között. Ebből kettő kora reggel, öt pedig a délutáni órákban indul. A TAP előrejelzése szerint már most növelni kellett a téli menetrendben repülő gépek számát heti négyről hatra.

A legcukibb villamosFotó: danny_lotion / Travelo

A TAP fedélzetén a három és fél órás út alatt a légitársaság meleg ételt és portugál borokat szolgál fel utasainak. Ezeket a fedélzeti szolgáltatásokat a repülőjegy ára tartalmazza, ahogyan az összesen 23 kilónyi feladott poggyászt is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek