Több időt ad a becsekkolásra a Ryanair

  Több időt ad a becsekkolásra a Ryanair.

  Akár hatvan nappal korábban is becsekkolhatnak a légitársaság weboldalán vagy mobilos applikációján keresztül azok a Ryanair utasok, akik fizettek az ülőhely választásért. Korábban ugyanis csak harminc nappal az utazás előtt tudták ezt megtenni, ha megfizették a 6 eurós díjat - írja a Travelweekly.

  Az új könnyítés az ír légitársaság Mindig jobbak leszünk nevű kampányának része, ami már csak azért is üdvözlendő, mert legutóbb egy kevésbé népszerű húzásukkal kerültek fókuszba. Tavaly ősszel ugyanis bevezették azt a rendelkezést, hogy az előre választható ülőhelyért nem fizető utasoknak indulás előtt hét nap helyett már csak négy nap áll rendelkezésükre a becsekkoláshoz, így a például egy teljes hétre utazók már nem csekkolhatnak be itthon a visszaútra is, hanem külföldön kell ezt megoldaniuk - tette hozzá az Independent.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!