Új nemzetközi repteret építenek a lengyelek

  Új nemzetközi repteret építenek a lengyelek

  Új nemzetközi repülőtér épül Lengyelország központjában Varsó és Lodz között félúton mintegy 8,2 milliárd eurós beruházással - írja a Turizmus.com a Puls Biznesu lengyel napilap cikke alapján.

  A lap értesülése szerint a "Central Air Terminal" központi repülőtér megépítése 4,7 milliárd euróba, a repteret a két nagyvárossal összekötő közlekedési infrastruktúra kiépítése pedig a vasútvonalak lefektetésével együtt mintegy 3,5 milliárd euróba kerül. Az első becslések szerint a repülőtér kivitelezése 9-10 évet vesz majd igénybe, de a Puls Biznesu által idézett kormányzati forrás szerint a munkálatok akár 12 évig is elhúzódhatnak.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!