Így kerülik meg a légitársaságok a korlátozást

  Így kerülik meg a légitársaságok a korlátozást

   Az Emirates nem véletlenül sokak kedvenc légitársasága, most is ráérzett, hogy valamiképp muszáj enyhítenie a terrorfenyegetés elleni korlátozások okozta kellemetlenségeket – írja a CNN Money.

  Ha nem is tarthatják maguknál az utasok a nagyobb méretű elektronikai eszközöket az utazás alatt, egészen a beszállókapuig használhatják őket. Az Emirates ugyanis rájött arra, hogy elég, ha közvetlenül beszállás előtt gyűjti be, ellenőrzi, és együttesen viszi fel a repülőgépre a laptopokat és más kütyüket.

  Ezzel különösen az üzleti utazóknak igyekeznek kedvezni, akik a várakozás alatt is dolgozni szeretnének.

  Az Emirates ötlete nyomán a Turkish Airlines is azonnal reagált, és külön személyzetet jelölt ki arra, hogy begyűjtsék, majd a célállomáson – gondos ellenőrzést követően természetesen, hogy véletlen csere ne fordulhasson elő – szétosszák az elektronikai eszközöket tulajdonosaik között.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!