Nyártól naponta nyolc járatot indít Budapestről az Air France-KLM

  Nyártól naponta nyolc járatot indít Budapestről az Air France-KLM

  Napi 1-1 járattal növeli az Air France és a KLM a Budapestről Párizsba és Amszterdamba induló járatait, így a nyári menetrendben naponta már 4-4 gép közlekedik a két európai fővárosba - ezt csütörtökön egy sajtótájékoztató keretében jelentette be a légitársaság.

  Ilyen panelposzter-szerű atmoszférát élőben is láthatunk a Maldív-szigetekenFotó: Air France - KLM

   Mindezt az átszálló utasok is kényelmesen kihasználhatják, a napi nyolc járattal ugyanis számos csatlakozási lehetőség nyílik a világ különböző pontjaira az amszterdami és párizsi légi csomópontokon keresztül. Például most már olyan új egzotikus helyekre is, mint Cartagena - ahova március végétől repül a KLM -, Mauritius - ahova október végétől hetente háromszor közlekedik majd - , vagy a Maldív szigetek, ahova télen az Air France indít ősztől heti két járatot.

  A párizsi Charles de Gaulle egyébként a napokban nyerte el a Skytrax legjobban fejlődő repülőterének járó díjat. Az itt átszálló utasokat külön weboldallal és applikációval segítik, a magyarul is elérhető easyconnection.hu oldalon például a két járat között is megtervezhetik utazásukat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!