Budapest-Nápoly járatot indít a Ryanair

Budapest-Nápoly járatot indít a Ryanair.

A Ryanair közvetlen járatot indít Budapestről Nápolyba októbertől a 2017-es téli menetrend részeként - írja az Airportal. 

A Piazza Trieste e Trento: jobbra a királyi palota, középen a Galleria UmbertoFotó: Dr.Conati / Wikipedia

Az új Budapest-Nápoly járat indításának alkalmából most 3089 forintos kezdő áron kaphatóak jegyek az egész európai hálózatban a márciusi és áprilisi utazási időszakra - áll a légitársaság közleményében. "Nagy örömmel jelentjük be új téli járatunkat Budapestről Nápolyba (heti kétszer), mely októberben indul és a hét végétől foglalható lesz" - fogalmazott Horváth Evelin, a Ryanair Sales & Marketing vezetője.

Budapestről Nápolyba a Wizz Air is üzemeltet járatokat, hetente három alkalommal a keddi, csütörtöki és szombati napokon lehet eljutni a magyar kötődésű fapados járataival a dél-olaszországi városba.

A légitársaság egyébként a múlt héten jelentette be, hogy a marokkói Marrákesbe is járatot indít Budapestről szintén hetente két alkalommal. De a 2017-es téli menetrend kezdetétől a spanyolországi Valenciába és a cseh fővárosba, Prágába, valamint a skóciai Edinburgh-ba is el lehet jutni majd a Ryanair repülőgépeivel Budapestről.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek