Ősztől Agadirba is repülhet a Wizz Airrel

Ősztől Agadirba is repülhet a Wizz Airrel.

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről a marokkói Agadirba.

Agadir látképe a kasbah-ból. A hatalmas strandon nem lesz zsúfoltságFotó: Flickr.com

Most még talán korai arra gondolni, hogy mi lesz, ha esik az eső, hullanak a levelek a fákról, és visszasírjuk a nyarat, de ez garantáltan bekövetkezik néhány hónap múlva. Ebben az időszakban újabb tengerpart kerül majd elérhető közelségbe. A legújabb Wizz-járat hetente kétszer, keddenként és szombatonként repül majd október 31-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon 8 990 forintos* induló viteldíjon, amelyhez legfeljebb 55x40x23cm méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

Az Agadirtól délre található Sidi Ifni strand különleges sziklaformációi miatt híresFotó: Davide Palmisano / Flickr.com

A dél-marokkói Agadir, amely a Wizz 66. célállomása Budapestről, az Atlanti-óceán partján fekszik. A város évente 300 napnyi napfénnyel büszkélkedhet, tágas homokos stranddal várja az oda látogatókat, akik a város közelében található számos nemzeti parkban is megcsodálhatják Marokkó vad természeti szépségét. A tőle délre található Szidi Ifni strandot a világ egyik legszebbjének tartják.

Az idén indított 10 útvonal és a közelmúltban bejelentett Bordeaux, Szentpétervár és Frankfurt célállomások mellett Agadir már a 14. új úti cél, amellyel a Wizz Air 2017-ben bővítette budapesti hálózatát. A légitársaság így már 66 várossal köti össze Budapestet Európában és azon kívül is, ezáltal a magyar főváros kínálata a legváltozatosabb az egész Wizz-hálózatban.

Újabb cikkünk ebben a témában:

Zárolható viteldíjat vezet be a Wizz Air
Negyvennyolc óráig még szabadon vacilálhatunk, melyik jegyet foglaljuk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek