Felszállás után 3 perccel zuhant le egy Bogotába tartó gép

  Felszállás után 3 perccel zuhant le egy Bogotába tartó gép

  Az Aerosucre Colombia áruszállító Boeing 727-es repülőgépe a felszállás során nem tudott időben elemelkedni a Puerto Carreño repülőtér 1780 méter hosszú, 24 jelű futópályájáról, majd az első hírek szerint a repülőtértől 10 mérföldre földnek csapódott - írja az Airportal az aviation-safety.net bejegyzése alapján.

  A Bogotába tartó, 1975-ben gyártott, HK-4544 lajstromjelű Boeing 727-2J0F Adv. típusú repülőgép fedélzeten tartózkodó hat fős személyzetből egy ember élte túl a balesetet. A helyi légügyi hatóságok közlése szerint a repülőgép a későn történt elemelkedést követően körülbelül 3 perccel magasságot veszített, majd földnek csapódott öt mérföldre a repülőtértől. A repülőgép a becsapódást követően kiégett. A neten több videó is kering, amelyek a repülőgép felszállását mutatják a futópálya végétől 95 méterre található, a reptér kerítése mellett futó útról, ahol többen is figyelték a 727-es indulását.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!