Széles panorámaablakokat kapnak a Boeingek

  Széles panorámaablakokat kapnak a Boeingek

  A Boeing Business Jets és a GKN Aerospace tulajdonolta Fokker közösen fejleszti, gyártja és kínálja az utasszállító repülőgépeken ma elérhető legnagyobb panorámaablakot, Skyview Panoramic Window néven. Az együttműködést ma jelentette be hivatalos közleményében az amerikai repülőgépgyártó - írja az Airportal.

  A kiváló kilátást nyújtó ablakot a BBJ, a BBJ 2 üzleti jetekhez és a BBJ MAX gépcsalád összes tagjához lehet majd megvásárolni. Az új generációs üzleti jetek közül először a 2018-ban forgalomba álló BBJ MAX 7 repülőgéphez rendelhetik majd. A Skyview Panoramic Window nevű panorámaablak 1,4 méter széles és 50 centiméter magas lesz. A panorámaablakot három szabványos méretű ablak helyére szerelik majd be, a repülőgéptörzs szárny mögötti részének több pontjára, a típustól függően.

  Fotó: Boeimg / Fokker
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek