A világ legpocsékabb állását hirdette meg a Ryanair

  Érdekel Írország legrosszabb állása? - ezzel a kérdéssel hirdette meg a légitársaság legújabb állását a hírhedt vezér, O'Leary jobb kezeként aposztrofálható pozíció betöltésére.

  A hirdetés szerint egy ambiciózus és megfelelően képzett munkatársat keresnek a Ryanair félreértett, de szeretett vezérigazgatója, a hírhedten szabad szájú Michael O'leary (MOL) mellé. Az új munkatárs a projektek mellett a cég portfólióját és befektetéseit menedzselné és elemezné, kezelné az adóügyeket, de általános rabszolgamunkákat is neki kellene elvégeznie MOL mellett. A hirdető többek között olyan képességeket és adottságokat követel meg, mint a vastag bőr, a végtelen türelem, illetve, hogy a jelölt alvás nélkül, a külvilággal való minden kapcsolatát elveszítve is képes legyen dolgozni - idézi az Airportal az állás betöltésének feltételeit.

  Bár a hirdetés végén a Ryanair a biztonság kedvéért még leszögezi, hogy a Dubs és Manchester United drukkereket, valamint a bringásokat automatikusan elutasítják; ha mégis próbálkoznának a jelentkezéssel, sok jóra ne számítsanak. A hirdetés nem említi a sikeres jelöltnek járó fizetést, de a jól teljesítő munkatársnak komoly karrier lehetőségeket ígérnek. A cég dublini központjába meghirdetett munkára itt lehet jelentkezni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!