Kamu a Ryanair ingyenjegye!

  Netes átverés, hogy a Ryanair ingyenjegyeket oszt - közölte a légitársaság.

   

  Ami túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, az általában az is – túl szép. Ez a helyzet azokkal az első osztályra szóló ingyenes repjegyekkel is, amiket a napokban hirdetett meg az ausztrál Qantas légitársaság nevében egy ismeretlen posztoló, aki a Facebook felhasználókat lájkolásra és megosztásra buzdítva terjesztett el egy kamu nyereményjátékot - írja a CNN. 

  A kamu nyereményjátékról szóló Facebook bejegyzésFotó: Facebook

   Néhány napja "Tiszteletjegy a Qantas Elsőosztályú Lounge-ába" címmel bukkant fel a kampány egy, a légitársaság Facebook oldalát koppintó oldalon azzal a felhívással, hogy aki március 17-ig lájkolja és megosztja a posztot, az egy éven keresztül ingyen utazhat a Qantas első osztályán. A kamu hirdetés 23 órával a megjelenése után már több mint 130 ezer lájkot és 157 ezer megosztást generált, ám a légitársaság rövid időn belül hivatalos közleményben jelentette be, hogy csalás történt.

  "Értesültünk a Qantas nevében kiadott hamis közleményről, amelyhez a légitársaságunknak semmi köze sincs. Az általunk meghirdetett kampányok és nyereményjátékok kizárólag a honlapunkon és a hitelesített (kék pipával ellátott) Facebook oldalunkon futnak "- nyilatkozta a Qantas szóvivője. A hivatalos közlemény ellenére a hamis nyereményjáték még egy ideig tovább futott, de mostanra már eltávolították, a Facebook pedig vizsgálatot indított az ügyben.

  Újabb cikkünk ebben a témában:
  Kamu a Ryanair ingyenjegye! - 2016.08.31.
  Netes átverés csak, hogy a Ryanair ingyenjegyeket oszt - közölte a légitársaság.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!