Ezzel a videóval toboroz sztyuvikat a Wizz Air

  Ezzel a videóval toboroz sztyuvikat a Wizz Air

  Amióta 2004-ben az első WIZZ-gép felszállt Katowicéből, a légitársaság egyre jobban szélesítette hálózatát, és növelte alacsony viteldíjas járatain szállított utasai számát. A növekedéssel párhuzamosan a Wizz Air folyamatosan keres tapasztalt szakembereket és lelkes tehetségeket a földön és a levegőben dolgozó csapata erősítésére egyaránt - írja közleményében a légitársaság.

  A csapat csak idén közel 500 új kollégával bővült, így már 2800-nál is több munkatárs dolgozik a légitársaságnál. Ebből 1700-an légiutaskísérőként dolgoznak a Wizz Air közép- és kelet-európai 25 bázisának egyikén, fedélzeti szolgáltatást nyújtva az utasoknak. A légiutaskísérői hivatás népszerűsítése érdekében a WIZZ elkészítette első toborzó videóját, melyben beleláthatunk a légiutaskísérők mindennapi feladataiba, miközben megismerhetjük a kiválasztási folyamat és a szakmai képzés néhány részletét is.

  A légitársaság nyitott pozícióiról és a jelentkezési feltételekről ezen az oldalon lehet részletesebben olvasni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!