Virtuális divatbemutatóval csábít shoppingolásra a ferihegyi reptér

Virtuális divatbemutatóval csábít shoppingolásra a ferihegyi reptér

Akinek sok pénze van és már nem tudja mivel eltölteni a felszállás előtti két órás várakozási időt, az az otthona helyett ráér a Budapest Airport-on is megtölteni bőröndjét. A cég által kiadott közlemény szerint az utasok indulás előtt akár a teljes nyári ruhatárukat is beszerezhetik a 2. Terminál világmárkákat felsorakoztató üzleteiben, a választásban pedig a 2016. július 31-ig tartó virtuális divatbemutatók segítenek.

Fotó: Budapest Airport

A látogatók VR-szemüvegen keresztül nézhetik meg a Calvin Klein, a Guess, a Desigual, a Frey Wille, a Swarovski, a Michal Negrin, a Players Room, a BL Óraszalon és a Heinemann Fashion Accessories Shop kínálatát, gyerekruhákat pedig a Lovely You Kids Fashion bemutatóján válogathatnak.

A virtuális divatbemutató résztvevői kedvezményes kuponokat kapnak, amelyeket az akcióhoz csatlakozott üzletekben használhatnak fel. Mindeközben a Budapest Airport egy nyereményjátékot is indított a Facebook-odalán, ahol az érdeklődőknek egy saját magukról készült divatfotót kell posztolniuk. A nyertesek a Budapest Airport Shopping Day-en vehetnek részt, és beszállókártya nélkül szemezgethetnek a 2. Terminál üzleteinek kínálatából.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek