A jobb ülőhelyekre licitálhatnak a Singapore Airlines utasai

  Érdekes koncepcióval állt elő a Singapore Airlines, amelynek turista osztályú utasai online licitálhatnak a legkényelmesebb ülőhelyekre.

  Az új mySQupgrade nevű szolgáltatás lényege, hogy a turista osztályú repülőjeggyel rendelkező utasok az utazás előtt egy héttel emailben kapnak meghívást egy online felületre, ahol megtehetik licitjeiket arra, hogy milyen extra összegért utaznának a nagyobb kényelmet és jobb szolgáltatásokat nyújtó premium economy osztályon - írja az Airportal.

  A minimális és maximális összegeket a rendszer megjeleníti az utasoknak, így el tudják dönteni, hogy milyen licittel szállnak be a versenybe, illetve a nagyobb kényelem mennyit ér meg számukra. A nyertes licitálók 48 órával a felszállás előtt emailben értesülhetnek arról, ha megnyerték a jobb ülőhelyet. A légitársaság az extra díjtételt automatikusan ráterheli a megadott hitelkártyájukra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!