Nézzen körbe a világ legnagyobb utasszállítójának pilótafülkéjében!

  Nézzen körbe a világ legnagyobb utasszállítójának pilótafülkéjében!

  A világ legnagyobb, Airbus A380-as flottáját üzemeltető Emirates bemutatta az első olyan videóját, amely 360 fokos virtuális túrával járja körbe az A380-as pilótafülkéjét. A videón az új-zélandi Thomas Ziarno kapitány és az Egyesült Arab Emirátusokból származó Abdulrahman Mohamed Al Busaeedi elsőtiszt kalauzolja körbe az érdeklődőket a világ legnagyobb utasszállítójának pilótafülkéjében.

  A légitársaság 2016. június 21-én veszi át nyolcvanadik A380-as gépét, amit a Dubaj-Bécs útvonalon az A380-as típus bevezetése követ. Az osztrák főváros július 1-jétől lesz elérhető az Emirates A380-assal, amely az A380-as flotta 41. célállomása lesz. A légitársaság további 62 A380-as leszállítására vár, 21 pedig még az idén megérkezik - olvasható a közleményben.

  Az Emirates egyike a világ legfiatalabb flottáját működtető légitársaságának, ahol a gépek átlagosan 5,6 évesek. Csaknem 100 nemzet több mint 4000 pilótája működteti 250 szélestörzsű repülőgépét, amelyek 81 ország 155 desztinációját szolgálják ki.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!