Narancssárga Boeinggel repül a KLM az olimpia idején

  Narancssárga Boeinggel repül a KLM az olimpia idején

  A különleges repülőgép létrejötte részben egy 2015-ös KLM közösségi média posztnak köszönhető. Tavaly a Király Napján a légitársaság posztolt egy képet egy narancsszínű repülőről a következő kérdéssel: „Jövőre a Király Napján befessük magunkat narancssárgára?", majd 30 000 lájkkal és 2 500 pozitív visszajelzéssel később a narancssárga gép tegnap kigurult a hangárból - olvasható a légitársaság közleményében.

  A narancssárga Boeing 777-est a KLM beépíti hálózatába – az olimpiai időszakban Rio de Janeiro és Amszterdam között repül majd. Augusztus 22-én a narancssárga Boeing géppel repülnek majd haza a holland olimpikonok is.

  Fotó: KLM

  Az alapvetően kék színű KLM gép átfestéséhez 335 liter festéket használtak fel. A fenntarthatóság jegyében könnyen lemosható, kromát mentes festéket használtak, amit több vékony rétegben vittek fel, így ugyanis kevesebb is elég. Az új dizájnban a holland zászló is visszaköszön a narancs és a kék színátmenetében. A repülőgépen 35 ember dolgozott négy napon keresztül.

  A holland légitársaság Boeing 777-300-as típusú repülőgépe már felújított belső kabinokkal, a World Business Class-on ággyá alakítható üléssel várja az utasokat, míg az Economy osztályon megnövelt lábtér és megújult fedélzeti szórakoztatás szolgálja az utasok kényelmét. Év végére a KLM nemzetközi járatainak 80%-án már a megújult kabinokkal felszerelt gépek repülnek majd.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!