Ezer parkolóhellyel bővül a ferihegyi reptér

  Sőt, összességében ezernél is több új parkolóhelyet alakít ki a Budapest Airport, így 2016 nyarától az utazók már három különböző árkategóriájú hosszú távú parkolási lehetőség közül választhatnak.

  A Budapest Airport forgalma folyamatosan nő, és a nyári szezonban rekordszámú utas fogadására készül a repülőtér. A hosszabb időtartamú utazásokra kialakított Holiday Parkoló a termináltól rövid sétára, a Holiday Plus Parkoló pedig pár percnyire helyezkedik el – előbbi 278, utóbbi 177 hellyel bővül. Ezek mellett a Budapest Airport kialakít egy további 600 férőhelyes parkolót, a Holiday Parking Lite-ot, amely még kedvezőbb árakat kínál az utasoknak - olvasható a Budapest Airport közleményében.

  Munkálatok a reptér parkolójábanBudapest Airport

   Azon utazók, akik előzetesen online foglalnak parkolóhelyet, a listaárhoz képest kedvezményes áron tehetik azt. Igény esetén pedig olyan kényelmi szolgáltatások is lefoglalhatók online, mint a kézi autómosás vagy a SkyCourt Lounge all inclusive szolgáltatása.

  A Budapest Airport minden hosszú távú parkolója kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett terület. A fejlesztések keretében több új fizetőautomata és poggyászkocsi-állomás kerül a Holiday Parkolóba, továbbá a Holiday és Holiday Plus Parkolókat fedett járdával kötik össze a terminálokkal. A teljes bővítés és fejlesztés várhatóan 2016 augusztusára készül el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!