Vékonyabb ülésekkel szereli fel gépeit a Ryanair

Vékonyabb ülésekkel szereli fel gépeit a Ryanair

Folytatja a három éve bevezetett Always getting better elnevezésű szolgáltatásjavító csomagját a Ryanair. 2016-ban a kabin felújítására és az extra szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt – írja az Airportal.

Idén például a kerozin árának csökkenése miatt olcsóbb jegyeket kínál, és felújítja a gépek kabinját is. Egyebek mellett vékonyabb üléseket építenek be, amely az ülések közötti lábméret növekedését is eredményezi. Lesznek ruhaakasztók az üléseken, és LED-es kabinvilágításra térnek át.

Az extra szolgáltatások közül egyre többet tesznek megvásárolhatóvá a mobilos alkalmazáson keresztül is. Bővítik és elérhetővé teszik a repülőtéri fast track elsőbbségi ellenőrzést és beszállítást, valamint a parkoló- és transzferfoglalás is elérhető lesz. Az utazók a Ryanair mobilapplikációjából értékelni tudják majd a járatot és a személyzetet is. A változások érintik a csomagokkal kapcsolatos szolgáltatásokat is, a cég 108-ról 6-ra csökkenti a poggyász opciókat és a csoportos foglaláshoz külön aloldalt készít.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek