Már megint a miénk Kelet-Európa legjobb reptere

  Már megint a miénk Kelet-Európa legjobb reptere

  2016-ban is a Budapest Airport nyerte el a „Legjobb Kelet-Európai Repülőtér" címet – így egyedülálló módon már harmadik éve a magyar főváros reptere számít a legjobbnak a régióban. A díjat Kölnben, a Passenger Terminal EXPO nemzetközi repülőtéri szakkiállításon és konferencián adták át.

  A díjat a tavalyi rekordforgalmú év után ítélte oda a londoni központú Skytrax légiközlekedési tanácsadó cég a Budapest Airportnak, amelynek terminálján 2015-ben 10,3 millió utas fordult meg. A díj értékét növeli, hogy azt független utas-elégedettségi felmérések alapján ítélik oda; a tavalyi vizsgálatban nem kevesebb, mint 12 millió utast kérdeztek meg a világ 160 országának különböző repülőterein. A díjakat – köztük a Budapest Airport elismerését - gálaünnepség keretében adták át Kölnben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!