Visszafordult az Emirates járata Budapestre

  Visszafordult az Emirates járata Budapestre

  Műszaki hiba miatt a felszállást követően nem sokkal visszafordult Budapestre az Emirates Dubajba induló járata - írja az Airportal.hu.

  Az Emirates Budapest - Dubaj járatát teljesítő Boeing 777-300-as repülőgépnek szemtanúk és a gépen utazóktól kapott információink szerint az orrfutó akna ajtaja nem záródott be, ezért döntött a személyzet a visszafordulás mellett. A Boeing 777-es a budapesti felszállást követően, Szolnok térségében fordult vissza Budapestre, majd nem sokkal később normál körülmények között leszállt Ferihegyen, a pilóták nem jelentettek vészhelyzetet.

  A járat fedélzetén utazóknak azt mondák, hogy a hibát megpróbálják orvosolni és várhatóan 1 óra késéssel indulhatnak el ismét Dubaj irányába. A lap olvasói szerint a felszálló repülőgép futóművei már csukott állapotban voltak, de az orrfutó akna ajtó nyitva maradt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!