20 euróért wifizhetünk a KLM Boeingjein

  Ennyit kell fizetni a wifiért, ha a nagyobb adatforgalmú csomagot választjuk a Holland Királyi Légitársaság legújabb Boeing 787-es repülőgépein. 2017-től viszont a hosszú távú flotta összes járatára kiépítik a vezeték nélküli netes hálózatot.

  Fotó: KLM

  2016 februárjától a KLM újonnan bevezetett Dreamlinerein az utasok a felhők felett, repülés közben is könnyedén tarthatják a kapcsolatot családjukkal, barátaikkal, vagy akár az utazás alatt is folytathatják a munkát - olvasható a légitársaság közleményében.

  A Whatsapp és a Facebook mellett már a KLM új fedélzeti portálja is használható repülés közben, ami az utazással kapcsolatban szolgáltat információt, legyen szó a célállomásról vagy a járat típusáról.

  A fedélzeti wifi szolgáltatásért a Business Class és az Economy Class osztályokon hitelkártyával fizethetnek az utasok. Két módon érhetik el a világhálót: a Light csomag 40 megabájt adatforgalmat biztosít 9,95 euróért, a Flight csomaggal pedig 120 megabájt böngészhető el 19,95 euróért, mindkét opció 24 óráig érvényes. A technológiai hátteret a Panasonic biztosítja a szolgáltatáshoz.

  A fedélzeti wifi jelenleg az alábbi járatokon érhető el: Abu Dhabi, Bahrein, Dubai és Rio de Janeiro. 2016 nyarától pedig tovább bővül a Dreamlinerrel kiszolgált célállomások listája: Delhi, Osaka, Hangcsou, Csengtu, Hsziamen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!