Budapest-Szófia járatot indít a Wizz Air

  2016. november 1-től új útvonalat indít Budapest és Szófia között a Wizz Air. A magyar és a bolgár főváros közötti járat heti három nap közlekedik majd, a jegyek már elérhetők 5990 forint kezdőáron.

  A járatok kedden, csütörtökön és szombaton közlekednek majd. Az új útvonalakkal a Wizz Air Budapestről jelenleg 23 ország 48 célállomására, Szófiából pedig 15 ország 29 úticéljára kínál alacsony viteldíjú járatokat. Ezenkívül, a növekvő utasszám kiszolgálása érdekében a Wizz Air mindkét városban bővíti bázisflottáját. Szófiába márciusban érkezik a hatodik bázisgép, míg a budapesti flotta a nyár folyamán bővül majd 10 repülőgépre, olvasható a légitársaság közleményében. 

  Fotó: Jeremy Horner - Light Rocket via Getty Images

   A Szófiából nemrég bejelentett új útvonalak között található Köln, Nápoly, Bari, Genf, München Memmingen, Alicante, Hamburg/Lübeck, Bristol, Oslo és Birmingham.

  A Budapestről elérhető, nemrég bejelentett útvonalak között található Reykjavík, Glasgow, Liverpool, Ibiza, Karlsruhe/Baden-Baden, Baku és Nizza. A Wizz Air emellett az Európa-bajnokságon szereplő magyar futballválogatott szurkolói számára három különjáratot is bejelentett júniusra: Budapestről Bordeaux-ba, Lyonba és Marseille-be indulnak repülőgépek.

  2015-ben elért sikereiért a Wizz Air nemrég elnyerte az Air Transport World magazintól az „Év Diszkont Légitársasága" címet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!