Szélestörzsű zöld gépekkel repüli be Európát a China Airlines

  Szélestörzsű zöld gépekkel repüli be Európát a China Airlines

  14 új generációs A350-900-XWB (eXtra-wide-body) Airbust vásárolt a tajvani China Airlines. A 306 fő befogadására alkalmas gépek rendkívül csendesek és jelenleg a világ leginkább környezetkímélőbb közép és hosszú távú utazásokra alkalmas gépeinek számítanak - írja közleményében a kínai légitársaság.

  A tervek szerint 2016 harmadik negyedévében kezdik meg üzemelésüket először a Hong Kong Tajpej útvonalon, majd az év végén már az európai útvonalakon is repülnek Tajpejből Bécsbe, Rómába és Amszterdamba.

   Az A350-es gépek ma technikailag a legkorszerűbb, energiatakarékos, környezetkímélő, a legkevésbé zajos és a legnagyobb belső térrel rendelkező gépeknek számítanak a hasonló kategóriájú gépek között. A nagyobb üléshelyek, a szakaszos hőmérséklet-szabályozási lehetőség és a korszerű légkondicionáló rendszernek köszönhetően a beltéri levegő 2-3 percenként cserélődik. A friss levegőt különleges filterek biztosítják az utazás során, a gépek üzemzajszintje húsz százalékkal alacsonyabb a hasonló repülőgépekhez képest - ezek pedig a hosszú távú utakon különösen fontos alvás minőségét is javítják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek