Megszünteti nyári budapesti járatait az Air Malta

  Hiába tervezték, mégsem repül Budapestre az Air Malta a nyári időszakban. A járatokat törölték a foglalási rendszerekből, a már repülőjeggyel rendelkező utasokat e-mailben értesítették, hogy jegyüket más járatokra foglalták át.

  A TAP Portugal után újabb légitársaság szünteti meg közvetlen járatát Budapestre. Az Air Malta az előzetes tervek szerint a nyári szezonban üzemeltetett volna hetente két alkalommal járatokat Valletta és Budapest között - ahogy az előző évben - azonban a légitársaság úgy döntött, hogy megszünteti budapesti járatait - írja az Airportal.

  Bár hivatalos közleményt még nem adott ki a légitársaság, de a budapesti járatokat már törölték a foglalási rendszerekből. A járatra korábban jegyet váltó utasok egy része már kapott e-mailben értesítést a hétvégén arról, hogy repülőjegyüket másik járatra foglalták át. Az Airportal az egyik olvasójától tudta meg, hogy a közvetlen járat helyett müncheni átszállással juttatják el Máltára az utasokat.

  A Wizz Air és a Ryanair viszi ezt az útvonalat

  A budapesti repülőtér közvetlen összeköttetése Máltával azonban nem szűnik meg. Az idei évtől a Wizz Air mellett már a Ryanair is üzemeltet járatokat ezen az útvonalon, amelyeknek valószínűleg köze lehet az Air Malta Valletta-Budapest nyári járatainak megszűnéséhez.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!