Bukarestbe is repül a Wizz Air szeptembertől

  Szeptember 19-től Budapest és Bukarest között új útvonalat indít, lisszaboni járatait pedig meduplázza a légitársaság.

   

  A bukaresti járat heti 4 nap repül majd, és a jegyek 5,990 forinttól foglalhatók, szerepel a légitársaság sajtóközleményében.

  BukarestFotó: Bloomberg via Getty Images

   

  A Wizz Air Budapest-Lisszabon járata március 27-től heti két nap helyett már hetente négy nap fog repülni. A Budapest-Lisszabon járatra a jegyek 14,990 forinttól foglalhatók.

  A hónap elején a Wizz Air alacsony viteldíjú hálózata további növekedését jelentette be három új útvonal indításával: Budapestről Liverpoolba és Reykjavíkba márciustól, Budapestről Ibizára júniustól indulnak a járatok.

  A Wizz Air utasforgalma 2015-ben 12 százalékkal nőtt, jelenleg Budapestről és Debrecenből 23 országba 58 útvonalon kínál alacsony viteldíjú utakat. 2015-ös sikereiért a Wizz Airt a közelmúltban az Év Diszkont Légitársaságává választotta az Air Transport World magazin.

  A WIZZ AIR ÚJ ÚTVONALA BUDAPESTRŐL:

  Desztináció

  Napok

  Indulás Viteldíjak*
  Bukarest hétfő, szerda, péntek, vasárnap 2016. szeptember 19. 5,990 forinttól

  A WIZZ AIR JÁRATBŐVÍTÉSE BUDAPESTRŐL:

  Desztináció Napok Indulás Viteldíjak*
  Lisszabon hétfő, szerda, péntek, vasárnap 2016. március 27. 14,990 forinttól
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!