Már hatvanezerért Kaliforniába repülhetünk európai nagyvárosokból

Az izlandi Wow Air légitársaság nyáron közvetlen járatot indít Izlandról Los Angelesbe és San Franciscóba, Európa számos más városából pedig egyórás izlandi átszállással repülhetünk az amerikai városokba, már 199 dollártól.

A légitársaság közlése szerint összesen 21 európai várost érint a 199 dolláros (58 ezer forintos) ajánlat, adta hírül a turizmusonline.hu. Varsó, Salzburg, London, Párizs, Berlin, Frankfurt, Dublin, Amszterdam, Koppenhága, Stockholm, Tenerife, Gran Canaria, Alicante, Barcelona, Bristol, Düsseldorf, Lyon, Milánó, Nizza, Róma és Vilnius azok a városok, ahonnan elérhető lesz Los Angeles és San Francisco a kedvezményes áron az említett izlandi átszállással. Ha pedig Izland a kiindulópont, akkor a jegyárak 99 dollártól (29 ezer forinttól) indulnak.

 

Fotó: Wow Air

A San Francisco és Izland között közlekedő járatok június 9-étől heti ötször közlekednek majd, míg Los Angeles és Izland között június 15-étől heti négy járat lesz.

Természetesen, mivel diszkont légitársaságról van szó, az extra szolgáltatásokért fizetni kell, úgy mint a nagyméretű kézipoggyászért (48 dollár), a feladott poggyászért (67 dollár) és az ülésfoglalásért (10-12 dollár).

A Wow Air alapítója és vezérigazgatója elmondta: "A Los Angeles-i és San Franciscó-i járatok elindítása forradalmi újdonságnak számít mind a Wow Air, mind a turisztikai iparág számára, hiszen egyszerűvé és megfizethetővé teszi az utazást Kalifornia és Izland, valamint számos európai város között."

A légitársaság úgy nyilatkozott, hogy a hosszú távú járatokat A330-300 típusú gépek fogják kiszolgálni.

A Wow Air idén májustól Torontóba és Montreálba indít járatokat Reykjavíkból, 2015 eleje óta pedig már repül Washington D.C.-be és Bostonba az amerikai kontinensen.

Rejkjavíkba márciustól a Wizz Air is repül, így akár Budapestről is eljuthat fapadossal Kaliforniába.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek