Hatezer forintos jegyekkel ünnepel a Ryanair

  Szerdán köszöntötte a Ryanair a hatmilliomodik utasát, de jóval nagyobb körben szeretne ünnepelni, ezért január 18-ig foglalva öt és hatezer forintos ártól kezdődően hirdette meg repülőjegyeit útvonalaira.

   

  Fotó: Ryanair

   Ma ünnepelte a Ryanair, a 2007-es magyarországi megjelenése óta, a hatmilliomodik budapesti utasát, aki az izraeli Eilatba utazott. Ebből az alkalomból azonban nemcsak őt, de minden utasát szeretné megajándékozni a légitársaság. A közleményük szerint mindezt úgy, hogy január 18-án éjfélig 5329 Ft-tól kínálja akciós jegyeit februári és márciusi budapesti indulással.

  A Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendjében 18 útvonalat, köztük már négy újat is kínál (ezek a mostani ötnapos akciójukban még nem foglalhatók) Koppenhága, Malaga, Málta és a legutolsó bejelentés szerint már Korfu szigetére is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!