Szavazzon kedvenc légitársaságára!

Betegen szállt fel a fedélzetre, de a stewardess keresett egy üres széksort, ahova ön lepihenhetett? Többször is utazott már egy társasággal, de mindig percre pontos volt az indulásuk és érkezésük? Netán rossz élményei vannak egy járatukkal kapcsolatban? Írja meg véleményét és szavazzon a legjobb légitársaságra! Derítsük ki együtt, melyik a magyar utazók kedvenc légitársasága!

Az elmúlt évek hagyományai szerint, idén is az ország kedvenc légitársaságát keresi a Travelo és a Repjegy.hu. A december végéig tartó online felmérésben bárki részt vehet, aki az év során repülős utazáson vett részt.

 

A Qatar Airways volt a magyarok kedvence 2012-ben és 2013-ban isFotó: Northfoto

 

A szavazás nagyon egyszerű

 

Az utazók egyszerű pontozási rendszerrel, online értékelhetik a légitársaságokat. Továbbra is négy szempont alapján lehet pontozni: a személyzet munkája, a fedélzeti ellátás színvonala, a menetrend és az ár-érték arány kerül értékelésre. Újdonság, hogy ebben az évben külön kérdés irányul a légitársasági kommunikációra is.

 

De nyerni sem nehezebb!

 

Ugyanis azok, akik néhány soros beszámoló formájában is megírják személyes véleményüket, megosztják élményeiket a légitársasággal és repülőútjukkal kapcsolatban, még nyerhetnek is! A szervezők a játék résztvevői között egy kétszemélyes európai utazást, egy belföldi wellness hétvégét és még számos ajándékcsomagot sorsolnak ki.

 

Tavaly az Emirates vitt mindent

Bár korábban, két egymást követő évben, a Qatar Airways győzedelmeskedett, 2014-ben a hazai utazók szívét már egy másik légitársaság légiutas kísérői és szolgáltatásai melengették meg. A tavalyi felmérés már csak azért is emlékezetes marad számunkra, mert először fordult elő olyan eset, hogy ugyanaz a légitársaság nyerjen az összes kategóriában. Mindezt úgy, hogy bár rengeteg szavazat érkezett a fapados cégekre, a végső eredmény szerint a diszkont kategóriába egyáltalán nem sorolható Emirates lett 2014-ben a szavazók abszolút kedvence. Ráadásul a tavalyi felmérés rekordernek is számít, hiszen „Az Én Légitársaságom" történetének legmagasabb résztvevőszámát hozta: mintegy 3900 értékelés érkezett a légitársaságokra.

 

A tavalyi nyertes légitársaság, az Emirates légiutas kísérőiFotó: Budapest Airport Zrt.

 

Még három napig szavazhat!

 

A Travelóval együtt a Budapest Airport és a Travelport is bízik abban, hogy idén még több magyar utas mondja el véleményét a légitársaságokról. Mi például külön kíváncsiak vagyunk arra, hogy vajon idén is fontosabb lesz-e az olcsó jegyáraknál a minőségi kiszolgálás és a stewardessek kedves mosolya.

Segítsenek idén is megtalálni Magyarország kedvenc légitársaságát, és szavazzanak a www.azenlegitarsasagom.hu oldalon december 31-ig. Az eredményeket és a játékban résztvevő nyertes szavazók listáját a szervezők 2016 januárjában teszik közzé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek