Az Emirates utasai repülés közben nézhetik a Star Wars legújabb részét

  Az Emirates járatok utasai a fedélzeten is megnézhetik a Csillagok háborúja sorozat eddigi hat részét, amiket a légitársaság januárban tesz elérhetővé az első alkalommal díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató rendszerében.

  Emirates

   A hetedik epizód decemberi premierje alkalmából, az eddigi Csillagok háborúja filmek – Új remény (1977), A Birodalom visszavág (1980), A jedi visszatér (1983), Baljós árnyak (1999), A klónok támadása (2003), A Sith-ek bosszúja (2005) – is elérhetővé válnak az Emirates
  fedélzeti szórakoztató rendszerének szélesvásznú képernyőin.

  „Az a célunk, hogy minél több szórakozási lehetőséget biztosítsunk utasainknak a fedélzeten, ezért is örülünk, hogy elérhetővé tehetjük a járatokon az eddigi hat Csillagok háborúja részt. Ezek teljes vetítési ideje valamivel több mint 13 óra, így néhány hosszú út során akár az összes epizód feleleveníthető. A rajongók számára egy ilyen maraton igazi élmény lehet, míg azok, akik még nem látták a legendás filmeket, az Emirates fedélzetén most megtudhatják, minek köszönheti a sorozat óriási sikerét" – mondta el Patrick Brannelly, az Emirates fedélzeti szórakoztatásért és összeköttetésekért felelős divíziós alelnöke.

  Az ice fedélzeti szórakoztató rendszerben 2016 januárjától egy külön Csillagok háborúja szekcióban lehet kiválasztani a megtekinteni kívánt filmeket. A napokban a mozikba kerülő hetedik epizód, Az ébredő erő, 2016 elejétől szintén elérhető lesz az Emirates járatain.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek