Okosruhát kaptak a húszéves EasyJet stewardessei

  Okosruhát kaptak a húszéves EasyJet stewardessei

  Az easyJet 20. születésnapja alkalmából mutatta be, és bocsájtotta tesztelésre a világ első, utasszállító repülőgépre kifejlesztett 'okos' egyenruháit. A légiutas-kísérő személyzet és a mérnökök számára fejlesztett ruhák segítik használóikat a kommunikációban és növelik az utasok biztonságát – áll a társaság közleményében.

  A hordható technológiával ellátott egyenruhákon led fények, beépített mikrofonok, beépített videokamerák, a levegő minőségét ellenőrző szenzorok és barométer kapott helyet. Az innovációk létrehozásához az easyJet légitársaság a CuteCircuit céggel dolgozott együtt.

  Emellett az easyJet bemutatta azt a különleges festésű repülőgépet, melyhez több mint 100 000 utas küldte el az elmúlt húsz évben készített, legkedvesebb nyaralós képét, vagy szelfijét. Az újítások apropója, hogy 1995. november 10-én indult az easyJet első járata Lutonból Glasgowba. Húsz évvel később, a légitársaság több mint 68 millió utast szállít évente, 137 repülőtérről, 31 országban, összesen 768 útvonalat működtetve, szerte Európában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!