Utálja, ha késik a gépe? Megmondjuk, mikor ne repüljön!

  A Travelzoo statisztikái alapján kiderül, melyik napszakban és melyik napon fordul elő a legtöbb késés.

  A járatok késése az egyik legidegesítőbb dolog, ami hazavághat egy jól megszervezett utazást, főleg, hogy tétlen várakozásra kárhoztatja az utasokat, akik lekéshetik emiatt a csatlakozásokat is.

  Fotó: Xinhua / eyevine

   Bár megjósolni természetesen semmit sem lehet, a Travelzoo utazási portál a Bureau of Transportation adatai alapján egy statisztikát készített arról, hogy mely napokon és napszakokban fordult elő a legtöbbször késés, számolt be a Business Insider.

  A kutatásból kiderült, hogy a kora reggeli indulás a legbiztosabb: a reggel 6 és 10 között felszálló gépek általában kevesebb, mint 10 percet késnek. A nap folyamán ez egyre rosszabb: este 6 körül már jobb, ha felkészülünk arra, hogy 20 perces késés is valószínű lehet a statisztikák szerint.

  A legtöbbet a pénteken induló járatok késnek, ezen a napon a gépek 30 százaléka nem indul el időben. Akit nagyon kiakaszt a késés, jobban teszi, ha szombati járatokra foglal helyet: ezen a napon a legpontosabbak ugyanis a járatok.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!