A csokiszív marad, de az ellátásért fizetni kell az Air Berlin járatain

  Legalábbis a rövidtávú járatokon, amelyeken nem adja többet ingyen az ételt és az italt az Air Berlin légitársaság novembertől.

  A FlyFlex díjszabású jegyekkel rendelkező és a Platinum státuszú utasok azonban továbbra is ingyenesen étkezhetnek és fogyaszthatnak italokat. A többi utas bővített étel- és italkínálatból vásárolhat. A kiszállásnál osztogatott csokoládészívet továbbra is mindenki ingyen kapja - írja a touristik-aktuell.de weboldalra hivatkozva a Turizmus.com.

  A közép- és hosszú távú járatokat nem érinti a változás. Az Air Berlin mellett más diszkont légitársaságok is hasonlóan járnak el, a TUI Fly például a legkedvezményesebb jegyeihez ez év eleje óta nem ad fedélzeti ellátást, a Condor jövő nyári árai pedig csak ásványvíz, kávé és tea kínálását tartalmazzák.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!