Tavasztól Nizzába és Baden-Badenbe is repülhetünk Budapestről

Tavasztól Nizzába és Baden-Badenbe is repülhetünk Budapestről

Átadták a budapesti reptéren az új karbantartó hangárt, melyet a Wizz Air lízingel a Budapest Airporttól. A 2000 négyzetméter területű hangár és a 200 négyzetméteres kiszolgáló létesítmény egy repülőgép befogadására alkalmas, beleértve az Airbus A321-es modellt is, amelyek közül az elsők ez év novemberétől érkeznek majd a légitársaság budapesti flottájába. A napi működéssel együtt járó karbantartási és apróbb javítási feladatokat az új hangárban végzik majd.

A légitársaság szintén bejelentette, hogy tovább bővíti magyarországi működését és egy tízedik repülőgépet fog a budapesti bázison állomásoztatni. Az új repülőgépet 2016 márciusában szállítják majd le, a gép az új Budapest-Baden-Baden és Budapest-Nizza útvonalakon teljesít majd szolgálatot, amelyek üzemeltetését március közepén kezdi majd meg a légitársaság heti két-két járattal. A Wizz Air bejelentette továbbá, hogy növeli a járatsűrűsséget meglévő útvonalain Budapestről Göteborgba a csúcsszezonban, valamint hogy heti három járatra növeli a járatsűrűsséget a Budapest-Málta útvonalon a csúcsidőszakon kívül.

Ezzel a bővítéssel a Wizz Air összesen 44 útvonalat kínál 21 országba Budapestről. Jegyek az új útvonalakra már elérhetők a wizzair.com oldalon, a viteldíjak 5 990 forintnál kezdődnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek