Így néz ki a Virgin Australia luxuskabinja

A belföldi járatokon elérhető eddigi leghosszabb és legszélesebb kabinnal csábítja járataira business class utasait a Virgin Australia.

 

Ha már repült egyhuzamban több, mint 4 órát, tudja, hogy mennyire összegyűri az embert az utazás, és milyen sokat segítene, ha vízszintesbe helyezhetnénk magunkat a repülőút alatt - legalább egy kis időre. A Virgin Australia új Airbus A330-as gépein utazó business class utasainak nem lesz ilyen gondja a jövőben, a légitársaság ugyanis felturbózza a kabinokat.

 

Mintha egy hotelben lennénk
Galéria: Virgin Australia luxuskabin
Fotó: Virgin Australia

Az új kabinok maximális elszigetelődést biztosítanak, és nemcsak dolgozni lehet nyugodtan, hanem aludni is. A 70 cm széles és két méter hosszú fekhellyé alakítható üléseknek köszönhetően az utasok egy szálloda kényelmét élvezhetik. A kabint egy 40 centiméteres HD érintőképernyővel és egy memóriahabos matraccal is felszerelték.

A kényelemhez a prémium gasztronómiai élmény is hozzátartozik. Az utazók akkor étkeznek, amikor kedvük tartja. Aki nagyon elfoglalt, vagy nagyon fáradt, és a lehető leglevesebb időt szeretné az étkezésre fordítani, választhatja az "Express Dining" opciót is.

A kabin nyújtotta kényelmet egyelőre csak a Virgin Australia Airbus A330 flottájának business osztályon utazó utasai élvezhetik 2015. október végétől. A légitársaság azt tervezi, hogy a későbbiekben a Los Angelesbe és Abu Dhabiba közlekedő Boeing 777-es gépein is átalakítja a kabinokat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek