Több mint egymilliárdot keres Jennifer Aniston az Emirates új arcaként

  A színésznő ezért az összegért a dubaji légitársaság kiadványaiban és tévés reklámjaiban fog szerepelni.

   

  A színésznő 5 millió dolláros, vagyis több mint 1,3 milliárd forintos szerződést írt alá az Emirates légitársasággal, írta a Gulfnews.com.

  Fotó: Getty Images/C Flanigan


  A hírt a légitársaság egyik marketingkommunikációs vezetője is megerősítette, azonban nem árult el részleteket a szerződésről.

  A New York Post forrásai alapján Aniston mintegy 5 millió dollárt tehet zsebre azért, hogy szerepel a dubaji légitársaság kiadványaiban és tévés reklámjaiban.

  Nem az Emitares az első légitársaság, amelyik igazi nagyágyúval népszerűsíti a szolgáltatásait. Riválisa, az Etihad korábban Nicole Kidmant kérte fel reklámarcának.

  A Repjegy.hu oldalt üzemeltető Weco-Online Kft., és a Travelo közös, 2015 februárjában végzett közvéleménykutatása alapján az Emirates a magyarok abszolút kedvence. Itt találkozhatunk például a legkedvesebb légiutas-kísérőkkel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek