Társkereső alkalmazás készült a légitársaságok dolgozóinak

  Így könnyebb felvenni a kapcsolatot a közelben tartózkodó, más légitársaságoknál dolgozó kollégákkal.

   

  Nem könnyű ismerkedni és tartós kapcsolatokat kialakítani, ha nap mint nap más országba szólít a kötelesség. Egy Maxence Boussier nevű pilóta megelégelte a helyzetet, és készített egy Tinderhez hasonló társkereső alkalmazást, kifejezetten a légitársaságok alkalmazottai számára - írta a Condé Nast Traveller indiai kiadása.

  Fotó: CrewMe.aero


  Boussier elmondása szerint azért fejlesztette ki a CrewMe nevű alkalmazást, mert úgy érezte, a különböző légitársaságok alkalmazottainak szüksége van arra, hogy kapcsolatba lépjenek egymással. A CrewMe arra is jó, hogy a személyzet tagjai összefussanak egy italra vagy együtt fedezzék fel a várost, ha belefér az idejükbe.

  A CrewMe felhasználói a velük éppen azonos városban tartózkodó "kollégák" fotói közül válogathatnak, légitársaságtól függetlenül.

  A regisztráció után megadhatják, melyik légitársaságnak dolgoznak, és az alkalmazás GPS segítségével kutatja fel a közelben tartózkodó, romantikára vágyó potenciális partnereket. Minden hasonlóan működik, mint a Tinder esetében.

  Az applikáció alapverziója ingyenesen letölthető, a kiegészítőkkel együtt is csak 4 dollárba kerül. Már készül a következő verzió is, amely automatikusan jelezni fogja, ha valamelyik korábban választott partner a "közelben" tartózkodik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!