Pókhálósra tört a viharban a Delta Airlines gépének szélvédője

  Viharba került és komoly sérüléseket szenvedett vasárnap a Delta Airlines Airbus A320-as repülőgépe, amely Bostonból Salt Lake City-be repült. A gép végül biztonságban ért földet a denveri repülőtéren.

  Az N332NW lajstromjelű repülőgép 130 emberrel a fedélzetén, utazómagasságon keveredett egy heves viharzónába Denver térségében, számolt be az airportal.hu.

  A repülőgép erős turbulenciába került, villámcsapást szenvedett, majd a pilótafülke mindkét szélvédője berepedt és az orrkúp is betört a gépnek ütköző jégdarabok miatt.

  A Delta Air Lines egyik Airbus 320-as gépe - képünk illusztráció!Fotó: Flickr.com - Alan Wilson


  A jégdarabokkal való ütközés miatt az Airbus időjárásradarja is felmondta a szolgálatot, a személyzet vészhelyzetet jelentett és a járat Denverben szakította meg útját.

  A repedt szélvédők miatt a repülőgép személyzete az automatikus leszállást választotta, mivel a pókhálósra repedt szélvédőkön keresztül nem láttak ki megfelelően.

  A repülőgép végül biztonságban földet ért a denveri repülőtéren.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!