Hülye ötlet így spórolni a poggyászon

 Valószínűleg mindenkinek eszébe jutott már, hogy úgy próbálja meg minimalizálni a feladandó poggyász méretét és súlyát, hogy a helyigényesebb ruháiban utazik. Úgy tűnik azonban, hogy ezt is túlzásba lehet vinni. A Rewind nevű brit fiúbanda énekesének legalábbis sikerült – írja a Mashable.

Nem tudni, hogy James McElvar a 70 dolláros (20 ezer forintos) plusz költséget szerette volna megúszni, vagy csak fel akarta magára hívni a figyelmet, mindenesetre elég furán oldotta meg a helyzetet. Az easyJet Londonból Glasgow-ba tartó járatára felvette az összes ruháját, amit magával vitt. Hat pólót, négy pulcsit, három farmert, két melegítőnadrágot, két dzsekit és két sapkát erőltetett magára, amiben nem csak hogy hülyén nézett, de elég hamar rosszul is lett.

@HannahAlOthmanpic.twitter.com/MJAhVZHiFJ

— REWIND (@rewind_music) 2015. július 10.


A melegtől a 19 éves fiú összehányta magát, majd elájult és oxigént kellett neki adni, hogy valahogy magához térjen. James természetesen megbánta a döntését és arról is mesélt, hogy milyen szörnyen érezte magát a halomnyi ruha alatt. „Szinte lehetetlen volt járni ennyi ruhában, alig tudtam felszállni a gépre. Eredetileg azonnal le akartam venni őket, ahogy leültem. Pont volt is mellettem egy üres ülés, ahová lerakhattam volna a táskám, hogy elpakoljam a ruhákat, de rám szóltak, hogy várjak a felszállásig. Ekkor kezdtem igazán rosszul érezni magam" – mondta McElvar.

Nem sokkal később már egy véletlenül épp a fedélzeten utazó mentős kezei között feküdt, aki szerint az is csoda, hogy James egyáltalán életben maradt. Leszállás után a fiút azonnal kórházba szállították, ahol stabilizálódott az állapota és még aznap visszanyerte az erejét.

Ön hogyan szokott csomagolni a nyarlásra?
Mindig feladok legalább egy bőröndöt, a kézipoggyászomba csak a legszükségesebbeket teszem. - 71

Ha tehetem, spórolok a feladott poggyászon és megpróbálok beleférni egy kézipoggyászba. - 51

Ha kettesben vagy a családdal utazunk, mindig közös bőröndbe pakolunk. - 46
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek