Időjárás szimulátor várja az utasokat a stockholmi reptéren

  Időjárás szimulátor várja az utasokat a stockholmi reptéren

  Hiánypótló ötlettel rukkolt elő a stockholmi reptér: mostantól egy profi szimulátor segítségével néhány perc alatt megtudhatja, hogy milyen időjárásra készüljön ott, ahová éppen utazik.

  Az új eszközzel elkerülhető az összes macera, ami azzal jár, hogy sohasem tudjuk, milyen ruhákat vigyünk magunkkal a kézipoggyászban. Nincs több megfázás sem, amiért kimelegedve, kabát nélkül szállunk le a repülőről egy olyan országban, ahol adott esetben jóval hidegebb van, mint ahonnan elindultunk és akkor sem kell bosszankodnunk, ha a bőröndünkben hagytuk a napszemüvegünket.

   Ha ön is szívesen kipróbálná, érdemes augusztus végéig útba ejtenie a stockholmi repteret, mert sajnos csak addig lesz kiállítva az ötletes szimulátor. Ha viszont idén nyáron Svédország nem szerepel a nyári tervei között, a videóra kattintva akkor is megnézheti, mit tud a találmány.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!