Akciós repülőjegyekkel startolt Budapestről az Iberia

Akciós repülőjegyekkel startolt Budapestről az Iberia

A spanyol légitársaság ma délután indította el új útvonalát a magyar és a spanyol főváros között. Az útvonal jelentősen javítja Budapest légi összeköttetéseit Spanyolországgal és Latin-Amerikával - olvasható a Budapest Airport közleményében.

Fotó: Budapest Airport

 Október 22-ig a légitársaság a csúcsidőszakokban hetente hat járatot üzemeltet a spanyol és a magyar főváros között, az A320-as családba tartozó, 141 és 200 közötti férőhelyes repülőgépekkel, business és turista osztállyal.

Madridban a Magyarországról érkező Iberia-utasok további 22 spanyol célállomás (pl. Mallorca, Barcelona, Malaga, stb.), illetve a portugáliai Lisszabon és Porto, az angolai főváros Luanda és számos latin-amerikai nagyváros (pl. Buenos Aires, Mexikóváros, Montevideo, São Paulo, Santiago, stb.) irányába szállhatnak át.

A budapesti járatindítás alkalmából az Iberia akciós viteldíjakkal lepi meg a magyarországi utasait; a repülőjegyek számos célállomásra, pl. Madridba 35 900 Ft-tól, Valenciába 48 500 Ft-tól, São Paulóba pedig 56 900 Ft-os áron kezdődnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek