Fodrász szalon és biobolt is nyílt a ferihegyi SkyCourt-ben

Egy elektronikai üzlet konnektor átalakítókkal, egy biobolt fiatalító csodakrémekkel és egy, a hollywoodi sztárok legnépszerűbb fodrászáról elnevezett szalon nyílt a ferihegyi SkyCourt-ben.

Három új kereskedelmi egységet nyitott a Budapest Airport a 2. Terminál tranzitterületén, a nyári utazási csúcsszezon előestéjén. Mindhárom márka új név a magyar piacon, amelyek méltán számíthatnak népszerűségre az utasok körében - írja közleményében a Budapest Airport.

Elektronikai üzlet

Megnyílt az európai kontinens első Tech2go üzlete a budapesti repülőtér SkyCourt terminálépületének tranzitterületén, a nem schengeni (EU-n kívüli) beszállítókapuk és útlevél-ellenőrző pont közelében. A Tech2go egy igen népszerű repülőtéri márka, elsősorban Ausztráliában és Új-Zélandon.

Fotó: Budapest Airport Zrt.

 Termékkínálatuk gondosan összeválogatott elektronikai utazási kiegészítőkből áll, például mobiltöltők, fejhallgatók, fülhallgatók, és konnektor átalakítók – minden, amire hosszabb utazások során szükségünk lehet. A Tech2go célja, hogy kezdeményező, elkötelezett személyzete révén vásárló- és felhasználóbarát élményt nyújtson, ezáltal interakciót hozva létre az ügyfelek és a termékek között. A Tech2go első európai üzletét a Budapest Airport hírlapárusító üzleteket és egyéb kereskedelmi egységeket hosszabb ideje sikeresen működtető partnere, a Magyar Lapterjesztő Zrt. üzemelteti.

Fodrász szalon

Szintén most debütált Magyarországon a José Eber hajápoló szalon, amely a SkyCourt-ban, a schengeni (EU-n belüli) beszállítókapuk irányában található. A szalon a cégalapító, egy Franciaországban született sztárfodrász nevét viseli, akinek központi üzlete a kaliforniai Beverly Hills-ben található. Ide számos hollywoodi sztár (Cher, Liz Taylor, Jaclyn Smith, Farah Fawcett) és filmipari híresség járt és jár ma is. A repülőtéri szalon célja, hogy segítsen az utasoknak leküzdeni a repülés utazás hajra gyakorolt „mellékhatásait", illetve lehetőséget biztosítani arra, hogy egy relaxáló kezelés és hajápolást követően szálljanak fel a járataikra. Emellett az utasok csúcsminőségű hajápolási termékeket és a DryBar szolgáltatásait is kipróbálhatják, megvásárolhatják.

Fotó: Budapest Airport Zrt.

 Biobolt

A harmadik kereskedelmi egység szintén a szépségápolást képviseli; a Gratiae organikus kozmetikumokat árusít magasan képzett személyzettel, akik a különböző csodakrémek, gélek, testápolók, maszkok és egyéb termékek használatát, illetve hatásait a helyszínen is be tudják mutatni.

Fotó: Budapest Airport Zrt.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek