Új kabinok az Air France gépein

2015 áprilisától az Air France folyamatosan vezeti be középtávú járatain az új üléseit az Airbus 319-es repülőgépeken.

Az idei év első felében 24 Airbus A319-es típusú gépet szerelnek fel az új ülésekkel, a későbbiekben, jövő év első feléig pedig további 25 Airbus A320-ason találkozhatnak a megújult felszereléssel az utasok. Összesen 7800 új ülést telepítenek. Az újítások, az ügyfelek és utazási menedzserek bevonásával, tízezer visszajelzés figyelembevételével lettek kidolgozva - olvasható a légitársaság közleményében.

A francia légitársaság 50 millió eurós befektetéssel tervezte át az új kabint és szerelte fel kényelmes bőrülésekkel az Economy és Business osztályokat. A fedélzeti szolgáltatásokat is tovább fejlesztette a légitársaság. A két óránál hosszabb utakon meleg étellel várják az utasokat.

Fotó: Air France

Az Air France járatain az üzleti célból utazók majdnem 30%-át teszik ki a teljes utaslétszámnak. Az elvárásainak megfelelően alakította ki a légitársaság az Economy Flex viteldíjat. Itt olyan kedvezmények járnak az utasoknak, mint a jegyek díjmentes módosítása és visszaváltása, a Skypriority szolgáltatása vagy az elsőbbségi be- és kiszállás. De a kedvezmény része, a korábbi időpontban induló járat választása az aznapi lefoglalt helyett, és egy 23 kilónál nem nehezebb poggyász díjmentesen feladása. A fedélzeti kabinba egy 12 kilót nem meghaladó táska és kiegészítő (kézitáska, laptop, kamera) vihető fel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek