Mostantól a Lufthansán is velünk utazhat VIP sólymunk

  Mostantól a Lufthansán is velünk utazhat VIP sólymunk

  A Lufthansa designerei biztonságos ültető- és pihenőhelyet terveztek repülőgépek utasterében szállítani kívánt sólymoknak - írja a luxurylaunches.com.

   

  Fotó: Lufthansa

  A Falcon Master fantázianevű madárülőke a lehajtott üléshez erősítve minimális helyet foglal, lábazatának hossza pedig az adott repülőgéptípushoz igazítható.

  A solymászat rendkívül népszerű sport a Közel-Keleten, ezért az ottani légitársaságok, például a Qatar és az Etihad is biztosítja utasainak a lehetőséget, hogy kedvenc sólymuk velük lehessen az utaskabinban. A Lufthansa melléjük felsorakozva szerette volna elnyerni az arab sólyombarátok tetszését.

   

  Fotó: Lufthansa

  Az alkalmatosság szétszerelhető és egy könnyű, gurítható tokban egyszerűen szállítható. A higiéniai szempontok is nagyon fontosak voltak a kialakításnál, az ülőke alatti fémtálca könnyen tisztítható, és etetőtálnak is van rajta hely.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!