Ismét Budapesté Kelet-Európa legjobb reptere

  Ismét Budapesté Kelet-Európa legjobb reptere

  Egymás után másodszor szerezte meg a Budapest Airport a Skytrax brit légiközlekedési elemző cég felmérésén a legjobb kelet-európai repülőtérnek járó díjat. Az utasok véleményének összesítésén alapuló rangos elismerést Huszka Péter, a Budapest Airport forgalmi igazgatója vette át a Párizsban zajló Passenger Terminal EXPO 2015 nemzetközi szakkiállításon.

  A hazai légiközlekedés óriási sikere, hogy 2014 után idén is a régió legjobb repülőterének választották az utasok a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret.

  Huszka Péter, a Budapest Airport forgalmi igazgatója átveszi a díjat PárizsbanFotó: Budapest Airport

  „Mindig kiemelkedő jelentőségű, ha egy ilyen tekintélyes díjat többször is sikerül elnyerni. Ez a mi esetünkben visszaigazolja azt a figyelmet, amit a budapesti repülőtér fordít utasaira és elismeri a teljes repülőtéri személyzet kiváló teljesítményét." – fogalmazott Huszka Péter, a Budapest Airport forgalmi igazgatója a díj átvétele után. Mint elmondta: „Teljes mértékig hiszünk abban, hogy az egyre szélesebb körű kínálatunk és szolgáltatásaink hozzájárulnak az utazás élményéhez. A díj ismételt odaítélése megerősít bennünket abban, hogy jó úton haladunk és innovatív szemléletünk elismerésre talált utasaink körében, számunkra pedig ez a legfőbb mérce."

  A nemzetközi légiközlekedési minőségvizsgáló és tanácsadó cég, a brit Skytrax független utaselégedettségi felmérése a világ legnagyobb, független szakmai felmérése, melyben idén világszerte 550 repülőtér vett részt.

  A szavazás összesen harminckilencféle kategóriára terjed ki, melyekkel a repülőtéri szolgáltatások minőségét és a termékek minőségét ellenőrzik az indulástól egészen az érkezésig. A minősítést az utasok anonim, egységes szavazási rendszerben leadott véleménye alapján határozzák meg.

  A 2015 World Airport Award 112 ország 13 millió utasa által 2014. május és 2015. január közötti időszakban kitöltött kérdőív eredményein alapul. A Budapest Airport az elmúlt évben először végzett régiós verseny élén, amit 2015-ben sikerült megtartania. Az idei Skytrax-díj egyúttal a budapesti repülőtér régiós népszerűségének az emelkedését is jól tükrözi.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!