Újabb milliós kokainfogás Ferihegyen

  Újabb milliós kokainfogás Ferihegyen

  Csaknem négy és fél kilogramm kokaint próbált kézipoggyászában Magyarországra csempészni egy spanyol férfi a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren - adta hírül az MTI.

  A férfi Dél-Amerikából, Dubaj érintésével érkezett Budapestre, és a vámmentes folyosón keresztül akarta elhagyni a repteret, a pénzügyőrök azonban megvizsgálták kézipoggyászát, és az oldalfalában fehér port tartalmazó, ragasztóval rögzített csomagokat találtak. Az anyagról a helyszínen elvégzett gyorsteszt alapján kiderült, hogy kokain. A csempészárut lefoglalták, a gyanúsítottat pedig átadták a rendőrségnek, és feljelentést tettek kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt. Az összesen 4366,4 grammnyi drog feketepiaci értéke meghaladja a 65,5 millió forintot.

  Idén ez már a harmadik eset volt, amikor Dél-Amerikából, Dubaj érintésével próbáltak meg nagyobb mennyiségű kokaint becsempészni az országba. Január 10-én egy portugál férfi és egy nő 110 millió forint értékű kokaint próbált Magyarországra csempészni. Ők Brazíliából, Dubaj érintésével érkeztek Budapestre, és a kábítószert hajfestékes tasakokba csomagolva szállították. Január 14-én hasonló módszerrel, ugyanazon az útvonalon hozott 200 millió forint értékű kokaint Magyarországra egy olasz férfi.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!