Pajzán rajzok a dublini kifutópályán

  Pajzán rajzok a dublini kifutópályán

  A Ryanair földi kiszolgáló személyzetének ismeretlen tagjai firkáltak pajzán rajzokat a dublini kifutópályára, a hirtelen jött havazáson felbuzdulva - írja a Telegraph.

  #ryanair ground staff are a creative bunch pic.twitter.com/JuJmUSAZWJ

  — Brendan Keary (@brendankeary) 2015. január 30.


  Néhány szemfüles utas persze észrevette a hóba rajzolt pimaszságokat és meg is osztotta őket a Twitteren, ahol az önmagát családbarátként aposztrofáló légitársaságot rögtön meg is támadta egy-két kommentelő, de az utasok többsége inkább jó tréfának találta a dolgot és hozzászólásaikkal még rá is kontráztak a rajzokra. Egyikük például azon a véleményen volt, hogy "a kép jobb lett, mintha Banksy készítette volna."

  A Ryanair szóvivője is igyekezett humorral feloldani a kissé kínos helyzetet és kifejezte abbéli fájdalmát, hogy a tetteseknek láthatóan még van hová fejleszteniük művészi érzéküket, hiszen még szárnyat is elfelejtettek rajzolni a "hórepülőre".

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!