Pórul járt utasok Abu-Dzabiban

  Pórul járt utasok Abu-Dzabiban

  Fél napig ültek étlen-szomjan az utasok az Etihad légitársaság két gépén is az Egyesült Arab Emirségekben, Abu-Dzabi repterén a sűrű köd miatt - adta hírül az MTI.

  Az egyik gép San Franciscóba indult tizenkét órás késéssel, így az utasoknak a repülőúttal együtt huszonnyolc órát kellett a gépen tölteniük. A várakozási időt az is meghosszabbította, hogy a személyzetnek időközben lejárt a munkaideje, ezért le kellett váltani őket. Az utasokat mindeközben pontos tájékoztatás nélkül hagyták, és egész idő alatt azt mondták nekik, hogy néhány perc múlva felszáll a gép.

  A másik gép esetében súlyosabb szerencsétlenség történt. A köd miatti hosszas várakozást követően a repülő Düsseldorfba indult, de Bécsben kényszerleszállást kellett végrehajtania, mert az egyik utas életét vesztette a fedélzeten. A leszállást követően pedig a gép nem folytathatta útját eredeti úti célja felé, mert a személyzet túllépte volna az előírt munkaidőkorlátot, ezért az éjszakát az utasoknak is egy szállodában kellett tölteniük és csak harminc órás késéssel érkeztek meg Düsseldorfba.

  Az Etihad légitársaság a történtek után bocsánatot kért az utasairól, hozzátéve, hogy a sűrű köd más légitársaságokat is érintett.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!