Megnyílt a Wizz Air debreceni bázisa

A Wizz Air december 16-án ünnepélyesen megnyitotta legújabb magyarországi bázisát Debrecenben. Párizsba, Brüsszelbe és Malmőbe is indulnak innen járatok.

 

A légitársaság induláskor egy Airbus A320 bázisrepülőgéppel lesz jelen a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, három új járatot indítva december 16-tól Párizs Beauvais, Brüsszel Charleroi és Malmö célállomásokra, szerepel a Wizz Air közleményében.

Fotó: Szegedi Ákos, Wizz Air

 

A Wizz Air már jelenleg is üzemeltet járatokat Debrecenbe, amely a légitársaság második bázisa lesz Magyarországon. Az új repülőgépnek köszönhetően hatra emelkedik a Debrecenből elérhető útvonalak száma, az éves ülőhely-kapacitás pedig 136%-kal, 145.000-re nő.

A Wizz Air az új útvonalak indításán túl megnöveli a járatsűrűséget már meglévő, népszerű útvonalain London Lutonba és Eindhovenbe. A légitársaság magyarországi növekedése serkentheti a helyi munkaerőpiacot a repülés és turizmus területén, azáltal, hogy Kelet-Magyarország több utas számára válik elérhetővé alacsony viteldíjú szolgáltatásokkal.

Az új járatok:

Úti cél Napok Indulás Viteldíjak*
Párizs Beauvais szerda, vasárnap december 16. 2 990 forinttól
Brüsszel Charleroi hétfő, péntek december 18. 2 990 forinttól
Malmö hétfő, péntek december 18. 2 990 forinttól
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek