Új árkategóriákat vezetett be a Wizz Air

Új árkategóriákat vezetett be a Wizz Air

A Wizz Air diszkont légitársaság átszabta árkategóriáit. Mostantól jegyvásárláskor a teljesen fapados – repjegyet, online utasfelvételt és kisméretű kézipoggyászt tartamazó – „Alap viteldíj", és a minden lehetséges extrával felturbózott „Plusz viteldíj" lehetőségek közül lehet választani.

 

Fotó: Wizz Air

A repülőjegyen túl a „Plusz viteldíj" magában foglalja a legfeljebb 32 kilogrammos feladott poggyászt, a nagyméretű kézipoggyászt, a repülőtéri utasfelvételt, az ülőhelyválasztást, az elsőbbségi beszállást és a WIZZ Flex szolgáltatást, amely lehetővé teszi az utazás időpontjának megváltoztatását.

Természetesen a kiegészítő szolgáltatásokat egyesével is meg lehet venni. Így akinek csak egy nagyméretű kézipoggyászra van szüksége a sima repjegy mellé, továbbra is akkor jár jól, ha az Alap viteldíj mellé megveszi a nagyobb poggyászt.

A „Plusz viteldíj" azoknak éri meg, akiknek minden felsorolt kiegészítő szolgáltatásra szükségük van. Ennek ugyanis kedvezőbb az ára, mintha az „Alap viteldíjon" felül külön vásárolná meg valaki a kiegészítő szolgáltatásokat. Az új ajánlat bevezetésével egyidejűleg a WIZZ Premium és WIZZ Premium Plus kategóriák megszűnnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek