Új útvonalakat indít a Wizz Air Budapestről Hurghadára és Algheróba

  Új útvonalak a Wizz Airnél: 2015 nyarától az egyiptomi Hurghadára és az olaszországi Algheróba repül a fapados légitársaság.

  A Wizz Air hétfőn bejelentette, hogy új útvonalakat tesz elérhetővé Budapestről az egyiptomi Hurghadára valamint az olaszországi Algheróba a 2015-ös nyári menetrendjében. Az új útvonalak üzemeltetését május 16-án illetve június 15-én kezdi meg - áll a társaság közleményében.

  Jegyek már foglalhatók az új hurghadai és algherói útvonalakra a társaság honlapján, a viteldíjak 10 990 forintnál kezdődnek.

  A légitársaság 2015-ös nyári menetrendje a most bejelentett útvonalakon túl két további új desztinációt is elérhetővé tesz Budapestről, Lisszabont és Maastrichtot, továbbá megemelt járatsűrűsséget kínál olyan desztinációkra mint London Luton, Milánó Malpensa és Barcelona - írja közleményében a légitársaság.

  Ami pedig a Wizz Air felvásárlásáról felröppent híreket illeti, Váradi József vezérigazgató leszögezte: ha egy üzlet jól megy, nem meglepő, ha mások is érdeklődnek iránta, ám nem állnak tárgyalásban semmilyen befektetővel - írja ezt már a turizmus.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!